The school is not in operation as yet. These are the planned daily activities.
School will begin at 8:00 A.M with announcements and attendance.
Academics will begin at 8:10 A.M promptly. Teacher will allow a Stretch Break half-way between class. Bathroom breaks as needed per individual.
Reading: 90 minutes daily (8:10 - 9:40 A.M).
Math: 60 minutes daily (9:45 - 10:45 A.M).
Writing/Penmanship: 40 minutes daily (10:50 - 11:30 A.M).
Lunch: 35 minutes (11:35 A.M - 12:05 P.M).
Language Arts: 40 minutes daily (12:10 - 12:50 P.M)
The following will be conducted weekly for 40 mns. (12:55 - 1:35 P.M)
The study of large sea mammals
Fitness training: (2:00 – 2:45 P.M)
There will be 30 minutes of actual training. Fifteen minutes will be allowed for changing into exercise clothing and falling into place. School will be out at 3:00 P.M and students will be expected to be picked up and be off campus by 3:30 P.M.